Over SafetyLiftinGear

Bij SafetyLiftinGear streven we ernaar onze klanten te voorzien van degelijke, betrouwbare veiligheidsuitrusting die waar voor zijn geld biedt. We beschikken over een ruim assortiment aan veiligheidshijsmiddelen; van top-klasse bekende fabrikanten tot onze eigen kosteneffectieve en hoogwaardige producten.

Ons team bestaat uit volledig gekwalificeerde veiligheidshijsspecialisten. Sinds 1977 bezetten wij de branche, wat maakt dat we over de juiste kennis en ervaring beschikken om u te helpen.

Flexibiliteit en beschikbaarheid van producten

Wij streven naar een zo’n uitgebreid mogelijk assortiment, om zeker te zijn dat u het juiste product vindt. Met ruim 2000 productlijnen is ons doel om onze producten onmiddellijk voor u beschikbaar te hebben. Bovendien hebben we een groot scala aan reserveonderdelen, die efficiënt voor u kunnen zijn.

Ons assortiment is continue in ontwikkeling, om aan de veranderende behoeften van de klant te kunnen voldoen. Daarnaast is ons doel om innovatieve veiligheidsapparatuur te introduceren, uiteraard tegen lage prijzen.

Kwaliteit en veiligheid

Alle hijsapparatuur en overige producten zijn getest en gekwalificeerd voor verzending. Wij leveren alleen producten met de juiste bewezen kwaliteit en een lange levensduur. SafetyLiftingear helpt u niet alleen graag bij uw aankoop, daarnaast helpen we u graag bij uw onderhoud, inspecties en andere toepassingen.

Op maat gemaakt

SafetyLiftingear kan producten op maat te laten maken, zodat ze aan uw specifieke vereisten kunnen voldoen. Wij helpen u graag verder aan producten die niet op onze website staan. Middels onze productdatabase kunnen we u helpen aan ongewone of moeilijke toepassingen.

Contact

Voor alle vragen kunt u bij ons terecht via 020 - 209 1000 of via sales@safetyliftingear.nl.

tuigage-uitrusting hefwerktuigen hoogteveiligheid