Leveringsvoorwaarden

We streven er naar om uw goederen zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die we ontvangen op werkdagen voor 15:00 uur, zullen in principe dezelfde dag verzonden worden. Indien een bestelling op vrijdag verzonden wordt, zal deze, bij normale service, maandag geleverd worden.

Bestellingen die we op werkdagen na 15:00 uur, weekend- en/of feestdagen ontvangen, worden in principe de volgende werkdag verzonden.

Wij werken met betrouwbare bezorgdiensten, echter het kan voorkomen dat een levering niet de volgende dag bij u op locatie is. Mocht u meer informatie over uw bezorging willen, neem dan gerust contact met ons op.

Retourbeleid

U kunt uw artikel(en) retourneren binnen 14 dagen na levering. Indien u een account heeft kunt u gemakkelijk retourneren via ‘’accountbeheer, bestelgeschiedenis’’. Hier kunt u de relevante bestelling en artikelen selecteren die u wil retourneren.

Mocht u geen account hebben, dan kunt u ons een email sturen retouren@safetyliftingear.nl met uw bestelnummer (SLG-*****), de artikelen die u wil retourneren en de reden van uw retour. Vervolgens ontvangt u een retournummer en verdere details over hoe u uw artikel(en) kunt retourneren.

Artikelen dienen in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Voor sommige artikelen kunnen administratiekosten in rekening worden gebracht bij het retourneren. Bezorgkosten worden helaas niet vergoed. SafetyLiftinGear behoud het recht geretourneerde artikelen zonder retournummer te weigeren. We streven er naar om de terugbetaling binnen 7 tot 10 werkdagen na ontvangst van de goederen te voldoen.

Mocht u vragen over de retourzending hebben, kunt u ons bellen op 020 - 209 1000.

Op maat gemaakte producten

Voor op maat gemaakte artikelen, zoals op maat gemaakte kettingstropen en staalkabelstroppen, geldt dat ze niet geretourneerd kunnen worden. Let bij het bestellen van deze artikelen dan ook extra op de afmetingen en capaciteiten.

tuigage-uitrusting hefwerktuigen hoogteveiligheid